Nesodden høsten 2010

OM KORPSET

Nordre Nesodden Skolekorps ble stiftet i 1988, men har røtter tilbake til 1958. Korpset rekrutterer sine medlemmer fra Berger skole, Rudolf Steinerskolen på Nesodden og Nesoddtangen skole. Korpset har i dag rundt 60 medlemmer, fordelt i hovedkorpset, juniorkorpset og aspirantkorpset. Dirigenter i denne sesongen er Lars Martin Hurrød, Morten Apelmann og Lene Terese Beck.

Musikkorpset gir en verdifull fritidsaktivitet for ethvert barn. Hovedmålet er å gi hver elev en god musikkopplæring, det vil si å lære å spille et instrument, delta i samspill, lære noter og musikkteori og lære å kjenne de ulike musikkformene. Kjennskap til og interesse for musikk vil man ha glede av hele livet. Mange nære vennskapsbånd knyttes i et korps. Vi er også svært opptatt av at barna skal ha det gøy sammen og kjenne glede og trygghet over å tilhøre et varmt fellesskap.

STØTTEMEDLEMSSKAP

Du kan bidra til at Nordre Nesodden Skolekorps også i fremtiden skal spre glad korpsmusikk på Nesodden. Vi tror en base med støttemedlemmer kan være medvirkende til at vi sikrer korpset en sunn økonomi, i mange år fremover.

Støttemedlemskap koster kr. 300 pr. år. Innbetalinger i løpet av kalenderåret gjelder ut skoleåret. (Betaler du mellom 1.1 og 31.12 2011, gjelder dette for ut skoleåret 2011/2012.) Du kan melde deg som støttemedlem ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Faktura for fornyelse sendes ut i løpet av april hvert år. Oppsigelse kan skje når som helst, også etter at du har mottatt faktura for neste periode.

Henvendelse til korpset

Ditt navn:
Din e-post-adresse/telefon-nr:  
Din adresse:  

Din meldingSom fast støttemedlem vil du motta medlemskort. Ved framvisning av dette vil du få halv pris i våre café-serveringer i forbindelse med konsertene våre.

Du finner konsertprogrammet i menyen til venstre.

FAKTISKE INNTEKTER

Vi vil takke våre støttespillere for bidragene! Her er en oversikt over inntekter i år. Første linje er bidrag fra støtte-medlemmene. Disse vil gi oss en fast inntekt hvert år så lenge de velger å være medlemmer. Deretter har vi dere som heller ville gi et éngangsbidrag. Tusen takk for disse pengene også!

Pr. 14.03.2015(2010) 
DatoProsjektNetto
06.11.2010Støttemedlemskap (evt inkl. Éngangbeløp)6 430
13.07.2010Støttemedlemskap éngangsbeløp5 920


Pr. 14.03.2015(2011) 
DatoProsjektNetto
16.10.2011Støttemedlemskap (evt inkl. Éngangbeløp)7 500